Project Access –
Stockholms nya mötesplats

Vår vision är att skapa en miljö där människor möts. Project Access är inspirerat av Stockholms arkitektoniska arv, med gator och torg utformade för människor – inte för bilar. Genom att öppna upp kvarteret och skapa nya passager, torg, restauranger och butiker förvandlar vi ett av Stockholms mest centrala kvarter till en mer tillgänglig och levande plats, dygnet runt.

“Vi vill skapa mötesplats för Stockholm – en plats som främjar en känsla av gemenskap, där människor möts för att jobba, shoppa och umgås.”

– Kristin Willerström, Regional Director, Nordics

Parkera din cykel, ta en promenad och upptäck de nya passager som löper kors och tvärs genom kvarteret och kopplar samman spännande matupplevelser, shopping, kontor och lägenheter till ett livfullt centrum, öppet dygnet runt. Välkommen till ett nytt kvarter i hjärtat av Stockholm.

Vi har redan börjat öppna upp kvarteret. Genom att bygga Mästerhuset och förvandla Smålandsgatan till ett torg – med butiker, restauranger och events – skapar vi nya mötesplatser och återupprättar förbindelsen mellan Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Project Access