24/7

Kom hit för att jobba. För att ta det lugnt. För att äta något gott eller för att umgås på vårt nya torg.

Project Access är inte ett kontorskvarter eller ännu en galleria. Det är en mötesplats där blandningen av affärer, arbetsplatser och bostäder skapar liv i området, dygnet runt.

Vi vill kombinera shopping med kontor. Och kontor med restauranger. Och restauranger med lägenheter. Oavsett tid på dygnet ska det alltid finnas en anledning för dig att komma hit.

Project Access skapar liv och rörelse i korsningen Regeringsgatan-Mäster Samuelsgatan.

Beta – en nytänkande popup-galleria

Vi vill bredda Stockholms shoppingutbud där etablerade och oberoende märken, traditionella och nyskapande, lokala och internationella öppnar upp under en begränsad tidsperiod. Beta (tidigare Passagenhuset) ligger i korsningen av Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan och är en nytänkande popup-scen som ligger mitt emellan NK och MOOD-gallerian. Vi arbetar i nära samarbete med konstnärer, restauranger och butiker för att samla några av de mest intressanta på marknaden under ett och samma tak. Utbudet ändras kontinuerligt och och är bara tillfälligt. År 2021 kommer fastigheten vara ombyggd och erbjuda stockholmare en helt annan upplevelse där man kan shoppa, arbeta , bo och umgås.

Paradiset

Den ekologiska mataffären Paradiset var den första butiken som flyttade in i Beta – ett självklart val när kedjan ville expandera in i city efter framgångarna på Södermalm.

Paradiset är mer än en mataffär – det är en plats för samtal, utbildning och föreläsningar om mat, hälsa och hållbarhet. Helt enkelt en perfekt partner för Project Access i skapandet av en ny mötesplats för Stockholm.

Inuti Beta

I sommar kommer Beta och Smålandstorget stå värd för en rad spännande evenemang.