Om Project Access

Visste du att...så sent som 1973 löpte Smålandsgatan genom hela centrala Stockholm och sammankopplade Birger Jarlsgatan med Regeringsgatan.

“Vi vill skapa mötesplats för Stockholm – en plats som främjar en känsla av gemenskap, där människor möts för att jobba, shoppa och umgås.”

– Mark Takeuchi, Managing Director, Asset Management and Development, Pembroke

Parkera din cykel, ta en promenad och upptäck de nya passager som löper kors och tvärs genom kvarteret och kopplar samman spännande matupplevelser, shopping, kontor och lägenheter till ett livfullt centrum, öppet dygnet runt. Välkommen till ett nytt kvarter i hjärtat av Stockholm.

Vi har redan börjat öppna upp kvarteret. Genom att bygga Mästerhuset och förvandla Smålandsgatan till ett torg – med kaféer, restauranger och events – skapar vi nya mötesplatser och återupprättar förbindelsen mellan Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Eller undrar du något om projektet? Skriv en rad så hör vi av oss!

Om Pembroke

Vi är en internationell fastighetsrådgivare som förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter och närliggande områden. Under de senaste tjugo åren har vi byggt en portfölj som omfattar både kommersiella fastigheter och fastigheter som innehåller en blandning av kontor, butiker och lägenheter i ledande storstäder runtom i världen. Lika viktiga som fastigheterna är tjänsterna som vi erbjuder för att skapa en fungerande miljö som människor trivs i. Med kreativitet och framsynthet fokuserar vi på att leverera lösningar som skapar bestående värde.

Vi fokuserar på ständig förbättring och förvaltar våra fastigheter omsorgsfullt. Privat kapital gör att vi kan ta god tid på oss att hitta och skapa fastigheter med hållbarhet och långsiktighet som utgångspunkter. Hållbarhet innebär att vi minskar resursanvändandet, ökar energieffektiviteten och skapar högkvalitativa arbetsplatser som stärker våra investeringar.

pembroke.com